tirsdag den 2. april 2013

Makeup inspireret af den spanske marguerit

Her i weekenden sad jeg og stenede over ugens reklamer, og pludselig poppede et billede frem af spanske margueritter i et af supermarkedbladene. Dette billede gav mig en inspiration til en forårs frisk makeup, som jeg vil dele med jer :-)
Øjenmakeuppen er lavet med min E-bay palette.


Og blot for at vise hvor smukke og skønne spanske margueritter er, har jeg lånt et billede fra google:
Kilde

2 kommentarer:

 1. Wauw hvor fint! Jeg tør aldrig hoppe ud i alle mulige pang-øjenskygger, men hvor er det bare flot lavet det her :-)

  Mange tak for din kommentar på min blog forresten. Jeg håber ikke det er sidste gang, du kigger forbi :-)

  - Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det er da lidt en skam. Du skal bare starte i det små og vænne dig til tanken. Jeg glemte faktisk alt om makeuppen og hoppede bare ned i SuperBrugsen og handlede. Jeg havde det fantastisk, om folk kiggede lagde jeg ikke engang mærke til - jeg er ofte også lidt i min egen verden nogle gange.

   Og tusind tak for de fine ord :) Det var en sjov makeup at lave!

   Jeg har lige noteret mig som fast læser af din blog, så mon ikke jeg vender tilbage :)

   Knus Teresa

   Slet

Tusind tak for din kommentar på forhånd! :-)