torsdag den 9. maj 2013

Hårevent: Vild med Søren og Hair Contrast d. 6. maj på Hotel Prindsen i Roskilde

 
Jeg har lige været til et hårevent med Søren Hedegaard (Danmarks hårguru - frisør for kronprinsesse Mary, og cheffrisør på Vild Med Dans) og hans kollegaer fra Vild Med Dans stylist teamet. Jeg blev brugt som model under aftenen, hvor de dygtige stylister underviste frisører i nogle af de teknikker som de benytter sig af til Vild Med Dans.

Jeg synes det var en rigtig sjov aften. Min dag startede med, at jeg fik farvet mit hår mørkebrunt. Det var faktisk lidt skægt; jeg havde ingen indflydelse på, hvilken hårfarve jeg skulle have. Frisørerne snakkede sammen i talkoder og blev enige med en god farve til mig, og så gik de ellers i gang - så var da meget spændt på resultatet. Heldigvis er jeg selv rigtig glad for farven :-)


Man kan læse mere om eventet og se flere billeder på denne artikel fra Hair Magazine. Jeg er faktisk med på  flere af billederne, hehe.
Selve eventet var jo et hårevent - og jeg skal da lige love for at der blev gjort noget ved mit hår! Frisuren startede som en super stram hestehale midt på baghovedet, som fik tilsat nogle extensions med lyserøde tape ons for at skabe endnu mere fylde og effekt. Så blev håret flettet sammen og sat op med en hel masse hårklemmer. Håret i siderne af håret var desuden helt stift af hårlak :-)Hvad angår makeuppen syntes jeg at den var rimelig rock'et. Især fordi jeg har så markante øjenbryn, når man tegner dem op, og det er jeg ikke helt vant til at se. Men der blev brugt nogle lyserøde øjenskygger, med noget glimmer noget i dem.. Desværre ved jeg ikke specielt meget om de produkter, som er blevet brugt på mig, da det hele gik ret stærkt, og fordi jeg hele tiden skulle lukke mine øjne... Men jeg lagde dog mærke til at mange af produkterne var fra MAC, og at jeg fik Benefit Hoola på som kontur. På læberne fik jeg kun en naturlig farvet lipgloss på, da øjenmakeuppen og kjolen er ret vild i sig selv.

Da jeg kom hjem tog jeg nogle makeupbilleder inden jeg gik i gang med afrensningen. Beklager de trætte øjne - men jeg var træt efter en lang dag! :-)Som tak for hjælpen fik jeg sammen med de seks andre modeller en lækker goodiebag. Men fordi at det samme hårevent foregår igen på mandag i Aalborg, vælger jeg at holde indholdet hemmeligt indtil der, da modeller her vil modtage præcis samme goodiebag. Jeg skal desuden også være model der igen, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg er spændt på, hvad der bliver gjort ved min makeup og hår. Og så ved jeg faktisk også at jeg vil modtage en ny speciel goodiebag, sådan at jeg ikke kommer til at modtage to ens (super spændende!).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for din kommentar på forhånd! :-)