tirsdag den 11. juni 2013

Urban Decay Naked Basics palette: anmeldelse, billeder og swatchesUrban Decay øjenskyggepalette er er skabt som et supplement til Urban Decay første to Naked paletter (Se min anmeldelse af Naked 2 her). De oprindelige Naked paletter er nemlig meget glitrende og skinnende, mens denne Naked Basics palette er det modsatte - den indeholde nemlig matte øjenskygger, dog med en enkelt skinnende lys øjenskygge (Venus), som især kan bruges som highlighter under øjenbrynet eller i inderkrogen af øjet.Som navnet på paletten antyder er dette vitterlig også en basic palette. Den indeholde kun neutrale "jordfarver", som nemt kan bruges til hverdag. Paletten strækker sig over både lyse og mørke farver og derfor er det faktisk også muligt at skabe et mørkt smokey-look med denne palette.

Pigmenteringen er rigtig god og de holder rigtig godt, især med Urban Decays Primer Potion. Selve øjenskyggerne føles som blød silke og så fin i konsistensen.

Paletten er meget lille - på størrelse med en mobiltelefon, og den er derfor perfekt til at rejse med. Dog skal man være opmærksom på at der ikke følger nogen pensler med - der er kun øjenskyggerne.

I alt i alt er jeg rigtig glad for denne palette og har allerede haft brugt den flere gange siden min fødselsdag i tirsdags. Jeg vil anbefale den til alle som elsker en naturlig og neutral makeup, eller til makeup entusiaster som  altid kan bruge endnu et samleobjekt eller flere gode blending farver til at nedtone en vild glimmermakeup.

Se flere billeder og swatches

HTC Wildfire (Ja, en meget gammel model!) og Naked Basics palette størrelseforhold 
Naked 2 og Naked Basics størrelseforhold
Swatches: Venus, Foxy, Walk Of Shame (W.O.S.), Naked 2, Faint og Crave
3 kommentarer:

 1. Ih den er så fin. Går også selv og drømmer lidt om den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er virkelig lækker :-) jeg synes du skal købe paletten så! Ingen grund til kun at drømme om den ;-)

   Slet
  2. Sker nok også snart :)

   Slet

Tusind tak for din kommentar på forhånd! :-)