Om mig


Hej læser!

Jeg har startet denne makeupblog, fordi jeg har en stor interesse inde for netop dette emne, og det er et emne, som jeg elsker at pladre om. Jeg er på ingen måde professionel eller ekspert, og det vil jeg heller aldrig påstå. Da jeg startede bloggen i januar var min makeupsamling kun en lille smule større end mine veninders, men er siden vokset pga. det evige ønske om mere og mere :-) Sammenlignet med mange andre makeupguruer er min samling stadig lille, og det gør mig til en ganske almindelig dansk pige som har et ønske om at være god til at lægge makeup.

Jeg er 100 % selvlært gennem diverse makeupbøger og youtube videoer, men jeg synes alligevel, at jeg "mestrer" makeuppen til en vis grad. Mit mål med denne blog er at kunne inspirere andre danske (eller evt. udlandske) kvinder til at turde at vove sig ud i nye farvestrålende makeupper og lade makeuplæggelsen være en leg hver dag også selvom man ikke er udlært.

På bloggen vil du finde forskellige forslag til makeupper og anmeldelser. En gang i mellem sniger der sig også lidt neglelak ind på bloggen og små glimt af mit private liv.

Kærlig hilsen
Teresa Kildelund, skolelærer

Ps. Du kan læse 50 random facts om mig her :-)

2 kommentarer:

Tusind tak for din kommentar på forhånd! :-)